Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Ekberg uudisti myymäläkonseptinsa Helsingin Bulevardilla 05.03.2018
Kahvila ja Ekberg Extra -juhlatilat jatkavat entiseen tapaan

Helsingin Bulevardi 9:ssä sijaitseva Ekbergin myymälä on avannut ovensa täysin uudistuneena. Uniikki lähimyymäläkonsepti laajentaa Ekbergin tarjontaa leipomo- ja konditoriatuotteista aamun ja lounaan laadukkaisiin Grab & Go -tuotteisiin, illaksi kotiin vietäviin sekä kylmiin että lämmitettäviin ruoka-annoksiin sekä tuoreisiin elintarvikkeisiin kuten vihanneksiin ja hedelmiin, kananmuniin, leikkeleisiin ja juustoihin.

Parhaiten kahvilastaan tunnetulla Ekbergill√§ on totisesti pitk√§t perinteet, sill√§ Fredrik Edvard Ekberg avasi leip√§kaupan Helsingin Kruununhaassa jo 3. helmikuuta 1852, ts. Suomen ollessa Ven√§j√§n suuriruhtinaskunta ‚Äď aikana, jolloin monet vaikutteet saapuvat Helsinkiin Pietarin kautta. Sittemmin toiminta siirtyi Aleksille nykyisen Stockmannin kohdalle. Vuonna 1915 uskalias ja ennakkoluuloton Fridolf Ekberg rakennutti Ekbergin nykyisen kokonaisen toimitalon Bulevardi 9:√§√§n. Aivan l√§hell√§ sijaitsi tuohon aikaan mm. Teknillinen korkeakoulu, josta niin opiskelijat kuin opettajat tottuivat kahvittelemaan Ekbergill√§.

Ekbergin tämän päivän liiketoiminta seisoo neljällä jalalla: nyt uudistetun leipomo- ja herkkutuotteiden lähimyymälän lisäksi Ekberg tunnetaan toki kahvilastaan, joka on ollut ajoittain ainoa ja useimmiten yksi harvoista Helsingin kahviloista, joissa on pöytiintarjoilu. Muut liiketoiminta-alueet ovat yhtiön cateringpalvelu sekä Ekberg Extra, juhla- ja kokoustilat jopa 40-50 hengen tilaisuuksiin niin yritysten kokouksiin kuin vaikkapa sukujuhliin.

Ekberg työllistää noin 40 henkilöä keskellä Helsinkiä 600 neliömetrin toimitiloissaan, jossa kahvilan ja myymälän lisäksi on leipomo-konditoria sekä jopa neljä eri keittiötä. Ekbergin kahvila on varsin suosittu myös kaupunkiin saapuvien matkailijoiden parissa. Tämän päivän modernissakin kahvila- ja myymälämiljöössä voi aistia ainakin yli sadan vuoden historian, jota Ekberg on ollut luomassa Helsingin ydinkeskustassa nykyisellä paikallaan vuodesta 1915. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Hainanin matkailuväki vieraili kesäisessä Helsingissä 30.07.2018
Kiinan trooppinen saari aukoo ovia eurooppalaiselle matkailulle

Finavian lentoasemien matkustajamäärä kasvaa vauhdilla 26.07.2018
Ensimmäisellä vuosipuoliskolla 11,9 prosentin kasvu

Kahden Tallink -hotellin uudistus ja laajennus alkaa syksyllä 24.07.2018
Hotellit pidetään toiminnassa töiden aikana