Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


JacTravel/Totalstay yhdistettiin Sunhotelsiin 07.04.2018
WebBeds Europella kokenut myyntitiimi Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Webjet Limitedin B2B osasto WebBeds Europe on julkistanut uuden myyntiorganisaationsa Pohjoismaissa ja Baltiassa. WebBeds on Webjet Limitedin tytäryhtiö, jonka brändejä ovat Sunhotels, JacTravel, Lots of Hotels ja FIT Ruums. WebBeds välittää yli 250 000 hotellin huoneita matkailualan ammattilaisille API ja On Line -kanavien kautta.

WebBeds Europe vahvistaa alueorganisaatiotaan äskettäisellä JacTravel/Totalstay-yrityskaupalla ja sen Sunhotelsiin yhdistämisellä. Webbeds mainitsee itsensä Euroopan toiseksi suurimmaksi B2B hotellipalveluiden välittäjäksi.

Philippa Chesler on nimitetty Regional Director of Salesiksi. Hän toimi aiemmin JacTravel/Totalstayssä Head of Salesina.

Andreas Kvarnmalm on nimitetty Head of Retailiksi ja Salome Kahsay hoitamaan valittuja avainasiakassuhteita nimikkeellä Head of XML.

Philippa Chesler sanoo: “On erittäin mielenkiintoista saada olla osa WebBedsiä. Sunhotelsin ja JacTravel/Totalstayn sovellusalustat ovat viime vuosina kehittyneet suurin harppauksin ja odotamme innolla yhdistetyn ostovoimamme, parannetun teknologiamme ja juuri yhdistetyn myyntitiimimme laajan osaamisen hyödyntämistä noustaksemme seuraavalle tasolle. Andreas Kvarnmalmin johtamassa myyntitiimissä Country Managerit ovat jo nyt pystyneet saavuttamaan sekä Sunhotelsin että Totalstayn erillisille brändeille merkittävät markkinaosuudet Pohjoismaissa. Nyt, näiden brändien yhdistämisen myötä, tarjoamme asiakkaillemme jatkuvuutta, vuosien kokemusta alalta ja mahdollisuutta kasvuun yhdessä kanssamme.”

Pohjoismaiden ja Baltian Country Manager -tiimissä Finland/Baltics country manager on Harri Kaijanto, joka ennen yrityskauppaa on toiminut Sunhotelsin puolella. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Viking Grace ”muuttuu purjealukseksi” 11.04.2018
Uusi teknologia: mekaaninen roottoripurje

SAS tilaa 50 Airbus A320neo –konetta lisää 10.04.2018
Tavoitteena yhden konetyypin kapearunkolaivasto

Finnairille TripAdvisorin arvostettu tunnustus 09.04.2018
2018 Travelers’ choice kategoriassa Major Airline-Europe