Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
MATKA19
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


JacTravel/Totalstay yhdistettiin Sunhotelsiin 07.04.2018
WebBeds Europella kokenut myyntitiimi Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Webjet Limitedin B2B osasto WebBeds Europe on julkistanut uuden myyntiorganisaationsa Pohjoismaissa ja Baltiassa. WebBeds on Webjet Limitedin tytäryhtiö, jonka brändejä ovat Sunhotels, JacTravel, Lots of Hotels ja FIT Ruums. WebBeds välittää yli 250 000 hotellin huoneita matkailualan ammattilaisille API ja On Line -kanavien kautta.

WebBeds Europe vahvistaa alueorganisaatiotaan äskettäisellä JacTravel/Totalstay-yrityskaupalla ja sen Sunhotelsiin yhdistämisellä. Webbeds mainitsee itsensä Euroopan toiseksi suurimmaksi B2B hotellipalveluiden välittäjäksi.

Philippa Chesler on nimitetty Regional Director of Salesiksi. Hän toimi aiemmin JacTravel/Totalstayssä Head of Salesina.

Andreas Kvarnmalm on nimitetty Head of Retailiksi ja Salome Kahsay hoitamaan valittuja avainasiakassuhteita nimikkeellä Head of XML.

Philippa Chesler sanoo: ‚ÄúOn eritt√§in mielenkiintoista saada olla osa WebBedsi√§. Sunhotelsin ja JacTravel/Totalstayn sovellusalustat ovat viime vuosina kehittyneet suurin harppauksin ja odotamme innolla yhdistetyn ostovoimamme, parannetun teknologiamme ja juuri yhdistetyn myyntitiimimme laajan osaamisen hy√∂dynt√§mist√§ noustaksemme seuraavalle tasolle. Andreas Kvarnmalmin johtamassa myyntitiimiss√§ Country Managerit ovat jo nyt pystyneet saavuttamaan sek√§ Sunhotelsin ett√§ Totalstayn erillisille br√§ndeille merkitt√§v√§t markkinaosuudet Pohjoismaissa. Nyt, n√§iden br√§ndien yhdist√§misen my√∂t√§, tarjoamme asiakkaillemme jatkuvuutta, vuosien kokemusta alalta ja mahdollisuutta kasvuun yhdess√§ kanssamme.‚ÄĚ

Pohjoismaiden ja Baltian Country Manager -tiimissä Finland/Baltics country manager on Harri Kaijanto, joka ennen yrityskauppaa on toiminut Sunhotelsin puolella. (EH)
3 SEURAAVAA UUTISTA:

Eckerö Linen panostaa Portaat luomuun -ohjelmaan 21.11.2018
M/s Finlandia telakalla 2.-12. tammikuuta 2019

American Exress GBT nimitti HRG-johtaja Nordlundin pohjoismaiseen johtoon 21.11.2018
GBT:n ja HRG:n integraatio etenee

Kalastajatorpalla hotellihuone avautuu nyt myös digitaalisesti 16.11.2018
Edellyttää Hilton Honors -kanta-asiakkuutta ja älypuhelinta