Lennot  Hotellit  Autovuokraus  Laivat  Seuramatkat  Matkatoimisto
 
 
 
 
 
 
 

 
 UUTISHAKU
  Hakusana:
 
  Uutiset ajalta:
  -
 
   
 
 Mediatiedot
 Information in English
 


Finnairille TripAdvisorin arvostettu tunnustus 09.04.2018
2018 Travelers’ choice kategoriassa Major Airline-Europe

Finnair on saanut TripAdvisor Travelers’ Choice -tunnustuksen kategoriassa Major Airline-Europe. Tunnustus on laatuaan korkein TripAdvisor -matkailuyhteisön lentoyhtiöille antama. Se perustuu matkustajien tekemiin arvioihin ja luokituksiin, joita he ovat antaneet eri lentoyhtiöille maailmanlaajuisesti 12 kuukauden aikana.

‚ÄĚKiit√§mme kaikkia asiakkaitamme t√§st√§ hienosta tunnustuksesta. Asiakkaiden aidolla vertaisarvostelulla on suuri merkitys matkan suunnittelussa sek√§ lentoyhti√∂n valinnassa, ja ne tuovat arvokasta tietoa my√∂s meille palvelun kehitt√§miseen. Finnairissa olemme m√§√§r√§tietoisesti kasvattaneet kohdevalikoimaamme ja tuoneet asiakaspalveluun uusia, pohjoisista juuristamme ammentavia elementtej√§ ja digitaalisia ratkaisuja. Haluamme erottautua lentoyhti√∂iden parhaimmistossa my√∂s tulevina vuosina‚ÄĚ, sanoo Finnairin asiakaspalvelusta vastaava johtaja Piia Karhu.

‚ÄĚMaailmanlaajuinen TripAdvisor -yhteis√∂ on antanut tunnustuksensa maailman parhaille lentoyhti√∂ille, joihin Finnair kuuluu. Kuluttajat ostavat palveluja sellaisilta yrityksilt√§, jotka antavat vastinetta rahalle ja tarjoavat laadukkaan kokemuksen. Matkustajien antama Travelers‚Äô Choice-palkinto on tunnustus lentoyhti√∂ille, jotka ylitt√§v√§t matkustajien odotukset ja saavat matkustajilta huippupisteet‚ÄĚ, sanoo johtaja Bryan Saltzburg, TripAdvisor Flightsista.

Tänä vuonna Finnair on saanut myös muita tunnustuksia. Kiinassa Travel & Leisure -lehti palkitsi Finnairin business-luokan parhaana ja TTG China Travel Awards valitsi Finnairin parhaaksi eurooppalaiseksi lentoyhtiöksi jo kolmantena vuonna peräkkäin.
3 SEURAAVAA UUTISTA:

American Express Global Business Travelin HRG -kauppa toteutuu 20.07.2018
Integraatiotyö käynnistyi välittömästi

Singapore Airlines maailman ykkönen Skytraxin rankingissa 19.07.2018
Finnair jälleen Pohjois-Euroopan paras lentoyhtiö

Finnair teki hyvän tammi-kesäkuu -puolivuotistuloksen 17.07.2018
Polttoaineen tuntuva hinnannousu nostattaa tummia pilviä horisonttiin